2009. január 11., vasárnap

Biográfia

Annak, aki esetleg nem ismerne :D

1986. április 9.-én született Győrben, Bedő Bálint néven. A zene iránti rajongása nagyon kicsi kora óta jelen van az életében. Ilyen téren mindig maximalista, nem ismer kompromisszumokat.

19 évesen állhatott először a közönség színe elé a veszprémi Mythos Music Clubban. 2006. januárjától a szerda esti főiskolás bulik warm-upja lett, illetve ő játszotta a levező zenéket is a reggeli órákban. 2006. júniusában újabb állomásként a győri N-Joy The Club következett, ahol hivatalosan is ő lett a warm-up dj. 2007. novemberében az N-Joy megújult arculattal SET néven újranyitott, ahol Dj Marcee kollégájával ketten a rezidensek. Marceeval közösen alkotják az In Da House Productions-t, ezt 2007. februárjában hívják életre. A formáció keretein belül megfordulnak a környékbeli discokban és néhány távolabbi helyen is. 3-4 havi rendszerességgel kiosztásra kerül az általuk készített mix cd elég nagy példányszámban.

Dj Bek stílusát nem egyszerű meghatározni, hiszen egyaránt jellemzi a nagyon kellemes és finom hangzású lounge zenék, leginkább a warm-upok során és a kemény elektrós, néhol már tech-houseos ritmusok sem állnak messze tőle leginkább a reggeli órákban, a bulik végén. A kettő véglet között persze sok minden más is megtalálható, például az éneklős vocal-house darabok. Manapság divatos ezekre a „modern tánczene” gyűjtőfogalmat használni.

A zenélés mellett napjai nagy részét is a zene teszi ki, különböző internetes rádiók számára készít mixeket, állandó műsorral jelentkezik a RadioNEXTen minden péntek este 21:00-tól 22:00-ig. Emellett saját bootlegeket is gyárt a nagyérdemű számára.

Dj-k, akivel együtt dolgozott :

- Peter Gelderblom /NL/

- Hamvai P.G.

- Bárány Attila

- Dj Junior

- Soneec & Danny L. (Muzzaik Productions)

- Antonyo

- The FlameMakers

- Niki Belucci

- Dj Flower (Voksán Virág)

- Évy-D. (siófoki Beach Party Café rezidens)

- Metzker Viktória

Referenciák :

- N-Joy The Club, Győr (rezidens)

- SET Club, Győr (rezidens)

- Mythos Music Club, Veszprém

- Grande Colosso, Sopron

- Egyetemi Csarnok, Győr

- Club Castello, Komarno – SK

- Roxburry, Kajárpéc

- Omega Byron, Tatabánya

- Club Madarász, SK

- Under The Bridge, Győr

- Melrose Drink Bár, Győr

- Bellagio, Győr

- Matáv Club, Győr

- Kulacs, Halászi

- Club Colorado, Dunaszeg

- Veszprémi Egyetemi Napok, Veszprém

- VE Gólyatábor, Csopak

- TK Gólyatábor, Balatongyörök


0 megjegyzés:

Látogatók