2009. január 20., kedd

Még mindig Fedde Le Grand

A Club Passion-ben lép fel Fedde Le Grand

Mint arról korábban honlapunkon beszámoltunk, február 27-én Kecskeméten lép fel a világ egyik legelismertebb lemezlovasa, Fedde Le Grand. A pontos helyszín sokáig kérdéses volt, de hétfőn Valastyán Mihály főszervező arról tájékoztatta a Híröshír.hu szerkesztőségét, hogy a Club Passion-ben rendezik majd a koncertet.
A Dj Wallasként ismert Dj-producer főszervező honlapunknak elmondta, hogy az eredeti tervek szerint az egyik kecskeméti sportcsarnokban rendezték volna a koncertet, de a szóba jöhető helyszínek közül egyik sem tudta volna azt a komfortérzés nyújtani, mint a Club Passion, így erre a helyre esett a választás. A klubbot erre az alkalomra teljesen átalakítják, és egyedülálló látvány és hangtechnikával készülnek a világhírű Dj fogadására. Lesznek Live-actek, konfetti ágyúk, beltéri tűzijáték, hat darab kivetítős visual-show.



A V.I.P. részleg a színpad mellett, felett lesz, ahol 200 ember élvezheti Fedde Le Grand játékát kényelmesen, háziasszonnyal úgy, hogy a Red-Bull jóvoltából különböző meglepetésekben is részesül!

Kialakult a buli line-upja is, amely a következőként fest:


21.00-23.00 Kincses & The FlameMakers B2B set


23.00-00.00 Wallas


00.00-02.00 FEDDE LE GRAND


02.00-02.30 az est meglepetése táncosokkal és show-elemekkel!


02.30-04.00 Bárány Attila


04.00-05.30 TommyBoy-Bozóky vs Lipóczy


Az év buliján Neked is ott a helyed!


Fedde Le Grand belépőjeggyel másnap a Fedde Le Grand – afterpartyra belépésed ingyenes!

Jegyek elővételben korlátozott számban még kaphatóak!

Bővebb infók:

www.famouspromotion.com
www.feddelegrand.com
www.clubpassion.hu

0 megjegyzés:

Látogatók